043 - 799 94 53

Op zoek naar een ongediertebestrijder in Maastricht?

Kakkerlakken bestrijden in Maastricht

Wanneer u kakkerlakken in huis aantreft is het zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. De kruipende insecten zullen zich waarschijnlijk in razend tempo voortplanten. Hierdoor kan gemakkelijk een kakkerlakkenplaag ontstaan. Zorgt dat u bestrijdingsmiddelen in huis haalt om een uitbraak te voorkomen. Om direct van het probleem verlost te zijn schakelt u een ongediertebestrijder in. De vakman kan bij u in Maastricht kakkerlakken bestrijden en definitief uitroeien.

Ziekte door kakkerlakken

Veel mensen walgen bij het zien van kakkerlakken in huis. De insecten zien er vies uit, maar zullen u weinig kunnen maken. Een kakkerlak is maar iets groter dan een centimeter en bijt zelden een mens. Toch is de schrikreactie deels terecht. Kakkerlakken zijn daadwerkelijk ‘vies’: de beestjes kunnen allerlei ziektekiemen en bacteriën bij zich dragen. Deze verspreiden zich gemakkelijk via hun uitwerpselen en speeksel. Bij sommige mensen zorgt de kakkerlak voor allergische reacties.

Hoe komen kakkerlakken in huis?

Het is bijna onmogelijk om kakkerlakken uit huis te weren. De beestjes komen namelijk op allerlei manieren uw woning binnen. Doordat ze zo klein zijn is er weinig ruimte nodig om een doorgang te vinden. Openingen voor ventilatie, kieren in de muren of vloer en zelfs leidingen bieden de kakkerlak de kans om binnen te komen.

Voorkom overlast door kakkerlakken

Het is verstandig om dergelijke opening naar buiten af te sluiten. Bijvoorbeeld met een speciaal rooster, of gewoon met een oude kous. De grootste slag kunt u echter slaan met hygiëne in huis. Kakkerlakken zijn altijd op zoek naar voedsel en eten vrijwel alles. Houd daarom uw huis schoon, en zorg dat er geen etensresten en vuil in de keuken te vinden zijn. Ook de (vochtige) doekjes waarmee u de keuken schoonmaakt trekken het ongedierte aan.
Kakkerlakken houden van warme, donkere en vochtige plekken. Met een koel en goed geventileerd huis houdt u de insecten gemakkelijker buiten. Lucht daarom wat vaker en laat ook de badkamer goed drogen na gebruik

Kakkerlakken vangen

De voorliefde voor vocht kan ook tegen het beestje gebruikt worden. Zo kunt u kakkerlakken vangen door middel van een bakje met een laagje water en olie. De olie zorgt ervoor dat het insect stikt en verdrinkt. Ook een vochtige doek op de vloer zal de kakkerlak in groten getale aantrekken. Vervolgens kunt u de beesten oppakken en weggooien of direct doodtrappen. Er bestaan daarnaast verschillende bestrijdingsmiddelen die u zelf kunt kopen en gebruiken. Denk aan vergif of lijmplankjes.

Laat uw kakkerlakken verdelgen

De eenvoudigste manier om van kakkerlakken af te komen is door het inschakelen van een ongediertebestrijder. Vooral bij een kakkerlakkenplaag is het moeilijk om zelf effectief te bestrijden. De experts van De vakman zorgen ervoor dat u in Maastricht direct, én blijvend van uw overlast verlost bent. Wij beschikken over efficiënte middelen en apparatuur waarmee wij kakkerlakken bestrijden. Neem direct contact met ons op om een afspraak voor bestrijding te maken. U kunt ons bellen op 043 - 799 94 53 of ons contactformulier invullen.

Ons werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Eerlijk advies
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Wespen
• Vliegen, muggen en rioolvliegjes
• Mieren en motten
• Steenmarters

Hoofdvestiging