085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht

Effectief van insectenoverlast af

Heeft u last van insecten in uw woning, winkel of bedrijfspand in Maastricht? Geen nood! Onze ongediertebestrijders staan voor u klaar om te helpen met professionele insectenbestrijding. Er zijn veel verschillende soorten insecten en de aanpak wordt dan ook afgestemd op het type insect waar u last van heeft. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste methodes om iedere insectensoort op effectieve wijze te bestrijden.

Houtworm

Heeft u last van houtworm? Gaatjes in het hout en vers boormeel duiden op de aanwezigheid van houtworm. Hout kan hierdoor verzwakken of zelfs instorten. Schakel onze specialisten in: wij helpen u er snel vanaf!

Mieren

Ook mieren vormen vaak overlast in huis. Soms zijn het er enkelen, die kunt u vaak zelf bestrijden door middel van bijvoorbeeld een mierenlokdoosje. Maar als er een ware invasie is, kunt u het bestrijden beter over laten aan een professionele ongediertebestrijder.

Vlooien en luizen

Vlooien en luizen komen vaak voor in ruimten waar ook honden en katten aanwezig zijn. Vlooien kunnen (tussen)gastheer zijn voor lintwormen, jeukende beten veroorzaken (ook bij mensen) en ziektes overdragen.

Vliegende insecten

Ook als u last heeft van vliegende insecten, zoals motten, verschillende soorten vliegen, muggen of wespen kunt u onze specialisten inschakelen. We zorgen er niet alleen voor dat u snel van deze insecten af bent.

Heeft u last van één van bovenstaande insecten in uw woning in Maastricht? Schakel dan direct de hulp in van onze specialisten op het gebied van insectenbestrijding: zo bent u snel en effectief van uw overlast af!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606