043 - 799 94 53

Op zoek naar een ongediertebestrijder in Maastricht?

Effectief van insectenoverlast af

Heeft u last van insecten in uw woning, winkel of bedrijfspand in Maastricht? Geen nood! Onze ongediertebestrijders staan voor u klaar om te helpen met professionele insectenbestrijding. Er zijn veel verschillende soorten insecten en de aanpak wordt dan ook afgestemd op het type insect waar u last van heeft. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste methodes om iedere insectensoort op effectieve wijze te bestrijden.

Houtworm

Heeft u last van houtworm? Gaatjes in het hout en vers boormeel duiden op de aanwezigheid van houtworm. Hout kan hierdoor verzwakken of zelfs instorten. Schakel onze specialisten in: wij helpen u er snel vanaf!

Mieren

Ook mieren vormen vaak overlast in huis. Soms zijn het er enkelen, die kunt u vaak zelf bestrijden door middel van bijvoorbeeld een mierenlokdoosje. Maar als er een ware invasie is, kunt u het bestrijden beter over laten aan een professionele ongediertebestrijder.

Vlooien en luizen

Vlooien en luizen komen vaak voor in ruimten waar ook honden en katten aanwezig zijn. Vlooien kunnen (tussen)gastheer zijn voor lintwormen, jeukende beten veroorzaken (ook bij mensen) en ziektes overdragen.

Vliegende insecten

Ook als u last heeft van vliegende insecten, zoals motten, verschillende soorten vliegen, muggen of wespen kunt u onze specialisten inschakelen. We zorgen er niet alleen voor dat u snel van deze insecten af bent.

Heeft u last van één van bovenstaande insecten in uw woning in Maastricht? Schakel dan direct de hulp in van onze specialisten op het gebied van insectenbestrijding: zo bent u snel en effectief van uw overlast af!

Ons werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Eerlijk advies
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Wespen
• Vliegen, muggen en rioolvliegjes
• Mieren en motten
• Steenmarters

Hoofdvestiging