0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Maastricht

Effectief van insectenoverlast af

Heeft u last van insecten in uw woning, winkel of bedrijfspand in Maastricht? Geen nood! Onze ongediertebestrijders staan voor u klaar om te helpen met professionele insectenbestrijding. Er zijn veel verschillende soorten insecten en de aanpak wordt dan ook afgestemd op het type insect waar u last van heeft. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste methodes om iedere insectensoort op effectieve wijze te bestrijden.

Houtworm

Heeft u last van houtworm? Gaatjes in het hout en vers boormeel duiden op de aanwezigheid van houtworm. Hout kan hierdoor verzwakken of zelfs instorten. Schakel onze specialisten in: wij helpen u er snel vanaf!

Mieren

Ook mieren vormen vaak overlast in huis. Soms zijn het er enkelen, die kunt u vaak zelf bestrijden door middel van bijvoorbeeld een mierenlokdoosje. Maar als er een ware invasie is, kunt u het bestrijden beter over laten aan een professionele ongediertebestrijder.

Vlooien en luizen

Vlooien en luizen komen vaak voor in ruimten waar ook honden en katten aanwezig zijn. Vlooien kunnen (tussen)gastheer zijn voor lintwormen, jeukende beten veroorzaken (ook bij mensen) en ziektes overdragen.

Vliegende insecten

Ook als u last heeft van vliegende insecten, zoals motten, verschillende soorten vliegen, muggen of wespen kunt u onze specialisten inschakelen. We zorgen er niet alleen voor dat u snel van deze insecten af bent.

Heeft u last van één van bovenstaande insecten in uw woning in Maastricht? Schakel dan direct de hulp in van onze specialisten op het gebied van insectenbestrijding: zo bent u snel en effectief van uw overlast af!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606