043 - 799 94 53

Op zoek naar een ongediertebestrijder in Maastricht?

Mollen bestrijden in Maastricht

De mol is een ongevaarlijk en zelfs nuttig dier. Het beestje is meestal zo’n 15 centimeter lang en weegt erg weinig. De mol leeft van voedsel onder de grond, zoals larven en wormen. Zonder dat wij het doorhebben eten ze ook talloze schadelijke insecten die anders uw gazon of moestuin zouden aantasten. Het omwoelen voor de grond zorgt voor beluchting en betere drainage. Helaas kan de mol zelf ook voor overlast zorgen. In de omgeving van Maastricht helpt De vakman u effectief mollen bestrijden.

Overlast door mollen

Hoewel mollen erg nuttig kunnen zijn, zorgen ze in veel tuinen voor overlast. Molshopen zijn bijvoorbeeld funest voor uw strakke grasmat. In moestuinen richten de beestjes schade aan de gewassen aan. Om mollen preventief uit uw gazon te weren raden wij aan om een mollennet of mollengaas te plaatsen. Dit weerhoudt de dieren er op een diervriendelijke manier van om via een molshoop bovengronds te komen. Wanneer u toch al last heeft van molshopen is het zaak om de uitgegraven grond direct terug te stoppen. Zo maakt u de molshoop dicht met aarde en kan het gazon zo snel mogelijk weer herstellen.

Efficiënte mollenbestrijding

Het liefst bent u natuurlijk direct van de mollenoverlast af. Zelf mollen vangen is moeilijker dan u denkt en bovendien niet diervriendelijk. De mol sterft vaak al een langzame dood door stress voordat deze op een andere plek kan worden vrijgelaten. Mollenklemmen blijken in de praktijk vaak niet goed afgesteld waardoor de mol niet direct sterft.

De meeste middelen voor diervriendelijke en efficiënte mollenbestrijding zijn niet voor iedereen beschikbaar. Wij beschikken over de juiste apparatuur, certificaten en keurmerken of efficiënte mollenbestrijding uit te voeren. Onze ongediertebestrijder zorgt ervoor dat alle beesten in het mollenstelsel een snelle pijnloze dood sterven. Door het gebruik van mollenklemmen aan de beginpunten van het gangenstelsel worden alle beestjes die de dans in eerste instantie ontspringen alsnog gevangen.

Laat uw mollen bestrijden

Wilt u zo snel mogelijk van uw mollenprobleem in Maastricht af? Schakel dan De vakman in. Wij zijn op korte termijn ter plaatse en gaan efficiënt te werk. Bij ons bent u verzekerd van gecertificeerde bestrijders en een correcte werkwijze. Neem direct contact met ons op via 043 - 799 94 53 of maak online een afspraak.

Ons werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Eerlijk advies
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Wespen
• Vliegen, muggen en rioolvliegjes
• Mieren en motten
• Steenmarters

Hoofdvestiging