085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht

Mollen bestrijden in Maastricht

De mol is een ongevaarlijk en zelfs nuttig dier. Het beestje is meestal zo’n 15 centimeter lang en weegt erg weinig. De mol leeft van voedsel onder de grond, zoals larven en wormen. Zonder dat wij het doorhebben eten ze ook talloze schadelijke insecten die anders uw gazon of moestuin zouden aantasten. Het omwoelen voor de grond zorgt voor beluchting en betere drainage. Helaas kan de mol zelf ook voor overlast zorgen. In de omgeving van Maastricht helpt de door ons aangedragen professional u effectief mollen bestrijden.

Overlast door mollen

Hoewel mollen erg nuttig kunnen zijn, zorgen ze in veel tuinen voor overlast. Molshopen zijn bijvoorbeeld funest voor uw strakke grasmat. In moestuinen richten de beestjes schade aan de gewassen aan. Om mollen preventief uit uw gazon te weren raden wij aan om een mollennet of mollengaas te plaatsen. Dit weerhoudt de dieren er op een diervriendelijke manier van om via een molshoop bovengronds te komen. Wanneer u toch al last heeft van molshopen is het zaak om de uitgegraven grond direct terug te stoppen. Zo maakt u de molshoop dicht met aarde en kan het gazon zo snel mogelijk weer herstellen.

Efficiënte mollenbestrijding

Het liefst bent u natuurlijk direct van de mollenoverlast af. Zelf mollen vangen is moeilijker dan u denkt en bovendien niet diervriendelijk. De mol sterft vaak al een langzame dood door stress voordat deze op een andere plek kan worden vrijgelaten. Mollenklemmen blijken in de praktijk vaak niet goed afgesteld waardoor de mol niet direct sterft.

De meeste middelen voor diervriendelijke en efficiënte mollenbestrijding zijn niet voor iedereen beschikbaar. Wij beschikken over de juiste apparatuur, certificaten en keurmerken of efficiënte mollenbestrijding uit te voeren. Onze ongediertebestrijder zorgt ervoor dat alle beesten in het mollenstelsel een snelle pijnloze dood sterven. Door het gebruik van mollenklemmen aan de beginpunten van het gangenstelsel worden alle beestjes die de dans in eerste instantie ontspringen alsnog gevangen.

Laat uw mollen bestrijden

Wilt u zo snel mogelijk van uw mollenprobleem in Maastricht af? Schakel dan de door ons aangedragen professional in. Wij zijn op korte termijn ter plaatse en gaan efficiënt te werk. Bij ons bent u verzekerd van gecertificeerde bestrijders en een correcte werkwijze. Neem direct contact met ons op via 085 - 106 1600 of maak online een afspraak.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606