0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Maastricht

Mollen bestrijden in Maastricht

De mol is een ongevaarlijk en zelfs nuttig dier. Het beestje is meestal zo’n 15 centimeter lang en weegt erg weinig. De mol leeft van voedsel onder de grond, zoals larven en wormen. Zonder dat wij het doorhebben eten ze ook talloze schadelijke insecten die anders uw gazon of moestuin zouden aantasten. Het omwoelen voor de grond zorgt voor beluchting en betere drainage. Helaas kan de mol zelf ook voor overlast zorgen. In de omgeving van Maastricht helpt de door ons aangedragen professional u effectief mollen bestrijden.

Overlast door mollen

Hoewel mollen erg nuttig kunnen zijn, zorgen ze in veel tuinen voor overlast. Molshopen zijn bijvoorbeeld funest voor uw strakke grasmat. In moestuinen richten de beestjes schade aan de gewassen aan. Om mollen preventief uit uw gazon te weren raden wij aan om een mollennet of mollengaas te plaatsen. Dit weerhoudt de dieren er op een diervriendelijke manier van om via een molshoop bovengronds te komen. Wanneer u toch al last heeft van molshopen is het zaak om de uitgegraven grond direct terug te stoppen. Zo maakt u de molshoop dicht met aarde en kan het gazon zo snel mogelijk weer herstellen.

Efficiënte mollenbestrijding

Het liefst bent u natuurlijk direct van de mollenoverlast af. Zelf mollen vangen is moeilijker dan u denkt en bovendien niet diervriendelijk. De mol sterft vaak al een langzame dood door stress voordat deze op een andere plek kan worden vrijgelaten. Mollenklemmen blijken in de praktijk vaak niet goed afgesteld waardoor de mol niet direct sterft.

De meeste middelen voor diervriendelijke en efficiënte mollenbestrijding zijn niet voor iedereen beschikbaar. Wij beschikken over de juiste apparatuur, certificaten en keurmerken of efficiënte mollenbestrijding uit te voeren. Onze ongediertebestrijder zorgt ervoor dat alle beesten in het mollenstelsel een snelle pijnloze dood sterven. Door het gebruik van mollenklemmen aan de beginpunten van het gangenstelsel worden alle beestjes die de dans in eerste instantie ontspringen alsnog gevangen.

Laat uw mollen bestrijden

Wilt u zo snel mogelijk van uw mollenprobleem in Maastricht af? Schakel dan de door ons aangedragen professional in. Wij zijn op korte termijn ter plaatse en gaan efficiënt te werk. Bij ons bent u verzekerd van gecertificeerde bestrijders en een correcte werkwijze. Neem direct contact met ons op via 0800 255 3733 of maak online een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606