0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Maastricht

Experts in muizenbestrijding

Hoort u ‘s nachts getrippel over de vloer? Of vindt u steeds eten waar aan is geknaagd? Dan heeft u wellicht last van muizen. Vooral in oude gebouwen komen veel muizen of ratten voor. Ze kunnen via tussenmuren of vloeren in verschillende panden komen.

In Maastricht en omgeving zijn wij uw specialist op het gebied van muizenbestrijding. Als u last heeft van muizen wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Muizen planten zich snel voort, dus voor u het weet heeft u een hele plaag. Muizen kunnen een behoorlijke onhygiënische situatie veroorzaken. Dit komt mede door de stankoverlast die muizen veroorzaken en de uitwerpselen die ze achterlaten op plekken waar deze niet thuishoren. Ook kunnen ze schade toebrengen aan de bekabeling in uw pand, dit kan in het ergste geval zelfs leiden tot kortsluiting.

Efficiënt in bestrijden

Als u last heeft van muizen, wacht dan nooit te lang met het inschakelen van een ongediertebestrijder. Wij zijn op de hoogte van de laatste methoden en technieken op het gebied van onder andere muizenbestrijding. Onze ongediertebestrijders zorgen er op efficiënte wijze voor dat u snel bent verlost van de muizenplaag en geven u tips mee om dit in de toekomst te voorkomen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606