Experts in muizenbestrijding

Hoort u ‘s nachts getrippel over de vloer? Of vindt u steeds eten waar aan is geknaagd? Dan heeft u wellicht last van muizen. Vooral in oude gebouwen komen veel muizen of ratten voor. Ze kunnen via tussenmuren of vloeren in verschillende panden komen.

In Maastricht en omgeving zijn wij uw specialist op het gebied van muizenbestrijding. Als u last heeft van muizen wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Muizen planten zich snel voort, dus voor u het weet heeft u een hele plaag. Muizen kunnen een behoorlijke onhygiënische situatie veroorzaken. Dit komt mede door de stankoverlast die muizen veroorzaken en de uitwerpselen die ze achterlaten op plekken waar deze niet thuishoren. Ook kunnen ze schade toebrengen aan de bekabeling in uw pand, dit kan in het ergste geval zelfs leiden tot kortsluiting.

Efficiënt in bestrijden

Als u last heeft van muizen, wacht dan nooit te lang met het inschakelen van een ongediertebestrijder. Wij zijn op de hoogte van de laatste methoden en technieken op het gebied van onder andere muizenbestrijding. Onze ongediertebestrijders zorgen er op efficiënte wijze voor dat u snel bent verlost van de muizenplaag en geven u tips mee om dit in de toekomst te voorkomen.