085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht

Experts in muizenbestrijding

Hoort u ‘s nachts getrippel over de vloer? Of vindt u steeds eten waar aan is geknaagd? Dan heeft u wellicht last van muizen. Vooral in oude gebouwen komen veel muizen of ratten voor. Ze kunnen via tussenmuren of vloeren in verschillende panden komen.

In Maastricht en omgeving zijn wij uw specialist op het gebied van muizenbestrijding. Als u last heeft van muizen wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Muizen planten zich snel voort, dus voor u het weet heeft u een hele plaag. Muizen kunnen een behoorlijke onhygiënische situatie veroorzaken. Dit komt mede door de stankoverlast die muizen veroorzaken en de uitwerpselen die ze achterlaten op plekken waar deze niet thuishoren. Ook kunnen ze schade toebrengen aan de bekabeling in uw pand, dit kan in het ergste geval zelfs leiden tot kortsluiting.

Efficiënt in bestrijden

Als u last heeft van muizen, wacht dan nooit te lang met het inschakelen van een ongediertebestrijder. Wij zijn op de hoogte van de laatste methoden en technieken op het gebied van onder andere muizenbestrijding. Onze ongediertebestrijders zorgen er op efficiënte wijze voor dat u snel bent verlost van de muizenplaag en geven u tips mee om dit in de toekomst te voorkomen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606