085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht

Last van ratten in uw pand?

Heeft u last van ratten in uw woning of bedrijfspand? Ratten zijn nachtdieren en u zult ze dan ook niet vaak met uw eigen ogen zien. Toch kunt u er behoorlijk last van hebben. Niet alleen maken ze allerlei vreemde geluiden, maar ook laten ze uitwerpselen achter en kunnen ze behoorlijk wat schade veroorzaken. Via garages of andere ruimtes die verbonden zijn met uw pand kunnen deze knaagdieren gemakkelijk uw woning of bedrijf binnendringen.

Ratten kunnen een groot probleem vormen voor uw leefomgeving, mede door het feit dat ze verschillende ziekten bij zich dragen. Het is dan ook verstandig om direct een ongediertebestrijder in te schakelen.

Effectief ratten bestrijden

Ratten kunt u proberen zelf te bestrijden met middelen die u in de winkel kunt kopen, maar als dit niet helpt kunt u het beste professionele hulp inschakelen. Wij weten precies welke technieken en middelen ingezet moeten worden voor rattenbestrijding. Daarnaast kunnen we ook aan de hand van uw situatie adviseren hoe u een rattenplaag in de toekomst kunt voorkomen. Woont u in Maastricht of in de wijde omgeving van Maastricht en zoekt u een expert op het gebied van ratten bestrijden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606