0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Maastricht

Last van ratten in uw pand?

Heeft u last van ratten in uw woning of bedrijfspand? Ratten zijn nachtdieren en u zult ze dan ook niet vaak met uw eigen ogen zien. Toch kunt u er behoorlijk last van hebben. Niet alleen maken ze allerlei vreemde geluiden, maar ook laten ze uitwerpselen achter en kunnen ze behoorlijk wat schade veroorzaken. Via garages of andere ruimtes die verbonden zijn met uw pand kunnen deze knaagdieren gemakkelijk uw woning of bedrijf binnendringen.

Ratten kunnen een groot probleem vormen voor uw leefomgeving, mede door het feit dat ze verschillende ziekten bij zich dragen. Het is dan ook verstandig om direct een ongediertebestrijder in te schakelen.

Effectief ratten bestrijden

Ratten kunt u proberen zelf te bestrijden met middelen die u in de winkel kunt kopen, maar als dit niet helpt kunt u het beste professionele hulp inschakelen. Wij weten precies welke technieken en middelen ingezet moeten worden voor rattenbestrijding. Daarnaast kunnen we ook aan de hand van uw situatie adviseren hoe u een rattenplaag in de toekomst kunt voorkomen. Woont u in Maastricht of in de wijde omgeving van Maastricht en zoekt u een expert op het gebied van ratten bestrijden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606