Last van ratten in uw pand?

Heeft u last van ratten in uw woning of bedrijfspand? Ratten zijn nachtdieren en u zult ze dan ook niet vaak met uw eigen ogen zien. Toch kunt u er behoorlijk last van hebben. Niet alleen maken ze allerlei vreemde geluiden, maar ook laten ze uitwerpselen achter en kunnen ze behoorlijk wat schade veroorzaken. Via garages of andere ruimtes die verbonden zijn met uw pand kunnen deze knaagdieren gemakkelijk uw woning of bedrijf binnendringen.

Ratten kunnen een groot probleem vormen voor uw leefomgeving, mede door het feit dat ze verschillende ziekten bij zich dragen. Het is dan ook verstandig om direct een ongediertebestrijder in te schakelen.

Effectief ratten bestrijden

Ratten kunt u proberen zelf te bestrijden met middelen die u in de winkel kunt kopen, maar als dit niet helpt kunt u het beste professionele hulp inschakelen. Wij weten precies welke technieken en middelen ingezet moeten worden voor rattenbestrijding. Daarnaast kunnen we ook aan de hand van uw situatie adviseren hoe u een rattenplaag in de toekomst kunt voorkomen. Woont u in Maastricht of in de wijde omgeving van Maastricht en zoekt u een expert op het gebied van ratten bestrijden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!