0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Maastricht

Overlast door wespen?

Elk jaar belanden er mensen in het ziekenhuis doordat ze een wespennest zelf proberen te bestrijden. Wespen kunnen erg agressief reageren als het nest wordt bedreigd en vallen dan in zwermen aan. Neem geen risico en laat wespenbestrijding over aan een specialist!

de door ons aangedragen professional is uw expert op het gebied van wespenbestrijding in de regio Maastricht. Wij helpen u snel en efficiënt van de overlast af die wordt veroorzaakt door wespen.

Wanneer wespenbestrijding?

Wespen komen in Nederland voornamelijk voor in de zomerperiode en dan zien we vooral in augustus veel activiteit. Wespen kunnen zorgen voor schade aan uw huis of voor overlast als u lekker buiten wilt zitten. Er bestaat bovendien altijd de kans dat u wordt gestoken. Wespensteken zijn pijnlijk en kunnen ook gevaarlijk zijn voor u of uw kinderen. Probeer dit probleem niet zelf op te lossen. Laat ons u helpen. Wij bieden u vakkundige hulp bij wespenbestrijding en geven u tips om te voorkomen dat de wespen terug komen.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze specialistische hulp inschakelen in Maastricht en omstreken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u direct een afspraak maken voor het verwijderen van een wespennest? Bel ons via 0800 255 3733 of stel uw vraag via ons contactformulier. Onze vakmannen staan voor u klaar!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606