085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht

Overlast door wespen?

Elk jaar belanden er mensen in het ziekenhuis doordat ze een wespennest zelf proberen te bestrijden. Wespen kunnen erg agressief reageren als het nest wordt bedreigd en vallen dan in zwermen aan. Neem geen risico en laat wespenbestrijding over aan een specialist!

de door ons aangedragen professional is uw expert op het gebied van wespenbestrijding in de regio Maastricht. Wij helpen u snel en efficiënt van de overlast af die wordt veroorzaakt door wespen.

Wanneer wespenbestrijding?

Wespen komen in Nederland voornamelijk voor in de zomerperiode en dan zien we vooral in augustus veel activiteit. Wespen kunnen zorgen voor schade aan uw huis of voor overlast als u lekker buiten wilt zitten. Er bestaat bovendien altijd de kans dat u wordt gestoken. Wespensteken zijn pijnlijk en kunnen ook gevaarlijk zijn voor u of uw kinderen. Probeer dit probleem niet zelf op te lossen. Laat ons u helpen. Wij bieden u vakkundige hulp bij wespenbestrijding en geven u tips om te voorkomen dat de wespen terug komen.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze specialistische hulp inschakelen in Maastricht en omstreken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u direct een afspraak maken voor het verwijderen van een wespennest? Bel ons via 085 - 106 1600 of stel uw vraag via ons contactformulier. Onze vakmannen staan voor u klaar!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606