0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Maastricht

Steenmarters bestrijden in Maastricht

U heeft de steenmarter misschien nog nooit gezien, maar u heeft hem zeker gehoord of geroken. ‘S nachts komen deze beschermde diersoorten tot leven en trippelen ze over uw zolder of dak. Ze jagen op muizen en ratten, maar houden ook van vogels, fruit en eieren. Ze kunnen niet alleen voor geluidsoverlast zorgen, maar ook voor schade aan uw woning. Ze kunnen bijvoorbeeld het isolatiemateriaal wegvreten of uw dak beschadigen. Reden genoeg om deze dieren niet in uw huis te willen hebben. Maar hoe bestrijd je steenmarters?

Beschermde diersoort

Vanwege de mooie vacht van deze dieren werd er in het verleden veel op ze gejaagd. In Nederland zijn steenmarters inmiddels beschermd. Ze mogen dus niet vergiftigd of op een andere manier gedood worden. Ook de nesten van steenmarters mogen niet verwijderd of vernield worden. Wanneer u overlast ervaart van steenmarters, zorg er dan voor dat u ze verjaagd of laat verjagen door een professionele ongediertebestrijder.

Steenmarters verjagen

Heeft u de huis, tuin en keuken trucjes al geprobeerd, maar hebben die niets opgeleverd? Onze ongediertebestrijders zetten verschillende methoden in om steenmarters te verjagen. De meest effectieve methode is het verjagen van de steenmarters door geluid. We zetten apparaatjes in die een constante hoge toon produceren. Deze hoge toon ervaren steenmarters als zeer vervelend en ze zullen hun verblijfplaats dan ook verlaten. Wilt u meer weten over onze methoden of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606