043 - 799 94 53

Op zoek naar een ongediertebestrijder in Maastricht?

Steenmarters bestrijden in Maastricht

U heeft de steenmarter misschien nog nooit gezien, maar u heeft hem zeker gehoord of geroken. ‘S nachts komen deze beschermde diersoorten tot leven en trippelen ze over uw zolder of dak. Ze jagen op muizen en ratten, maar houden ook van vogels, fruit en eieren. Ze kunnen niet alleen voor geluidsoverlast zorgen, maar ook voor schade aan uw woning. Ze kunnen bijvoorbeeld het isolatiemateriaal wegvreten of uw dak beschadigen. Reden genoeg om deze dieren niet in uw huis te willen hebben. Maar hoe bestrijd je steenmarters?

Beschermde diersoort

Vanwege de mooie vacht van deze dieren werd er in het verleden veel op ze gejaagd. In Nederland zijn steenmarters inmiddels beschermd. Ze mogen dus niet vergiftigd of op een andere manier gedood worden. Ook de nesten van steenmarters mogen niet verwijderd of vernield worden. Wanneer u overlast ervaart van steenmarters, zorg er dan voor dat u ze verjaagd of laat verjagen door een professionele ongediertebestrijder.

Steenmarters verjagen

Heeft u de huis, tuin en keuken trucjes al geprobeerd, maar hebben die niets opgeleverd? Onze ongediertebestrijders zetten verschillende methoden in om steenmarters te verjagen. De meest effectieve methode is het verjagen van de steenmarters door geluid. We zetten apparaatjes in die een constante hoge toon produceren. Deze hoge toon ervaren steenmarters als zeer vervelend en ze zullen hun verblijfplaats dan ook verlaten. Wilt u meer weten over onze methoden of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Ons werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Eerlijk advies
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Wespen
• Vliegen, muggen en rioolvliegjes
• Mieren en motten
• Steenmarters

Hoofdvestiging