085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht

Steenmarters bestrijden in Maastricht

U heeft de steenmarter misschien nog nooit gezien, maar u heeft hem zeker gehoord of geroken. ‘S nachts komen deze beschermde diersoorten tot leven en trippelen ze over uw zolder of dak. Ze jagen op muizen en ratten, maar houden ook van vogels, fruit en eieren. Ze kunnen niet alleen voor geluidsoverlast zorgen, maar ook voor schade aan uw woning. Ze kunnen bijvoorbeeld het isolatiemateriaal wegvreten of uw dak beschadigen. Reden genoeg om deze dieren niet in uw huis te willen hebben. Maar hoe bestrijd je steenmarters?

Beschermde diersoort

Vanwege de mooie vacht van deze dieren werd er in het verleden veel op ze gejaagd. In Nederland zijn steenmarters inmiddels beschermd. Ze mogen dus niet vergiftigd of op een andere manier gedood worden. Ook de nesten van steenmarters mogen niet verwijderd of vernield worden. Wanneer u overlast ervaart van steenmarters, zorg er dan voor dat u ze verjaagd of laat verjagen door een professionele ongediertebestrijder.

Steenmarters verjagen

Heeft u de huis, tuin en keuken trucjes al geprobeerd, maar hebben die niets opgeleverd? Onze ongediertebestrijders zetten verschillende methoden in om steenmarters te verjagen. De meest effectieve methode is het verjagen van de steenmarters door geluid. We zetten apparaatjes in die een constante hoge toon produceren. Deze hoge toon ervaren steenmarters als zeer vervelend en ze zullen hun verblijfplaats dan ook verlaten. Wilt u meer weten over onze methoden of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606