0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Maastricht

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden

In veel gevallen zijn muggen, vliegen en rioolvliegjes makkelijk te bestrijden. In sommige gevallen is er sprake van een heuse plaag voor rioolvliegjes. Is dat het geval, dan kunt u beter een ervaren ongediertebestrijder inschakelen die de vliegjes voor u bestrijdt.

Hoe zien rioolvliegjes eruit?

Rioolvliegjes of ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, zijn makkelijk te onderscheiden van andere muggen en vliegen. Het zijn kleine grijze vliegjes met brede, harige vleugeltjes. Ze zijn niet gevaarlijk, maar kunnen wel bacteriën verspreiden. De vliegjes lijken erg onschuldig, maar doordat ze zich razendsnel kunnen voortplanten kan er in korte tijd een plaag ontstaan. Het is dus belangrijk om snel in actie te komen.

Oorzaak rioolvliegjes

De oorzaak van de aanwezigheid van rioolvliegjes kan een rioollekkage zijn. De rioolvliegjes die normaal in de riolering vertoeft, vindt bij een lekkage een weg naar uw keuken of badkamer. De aanwezigheid van rioolvliegjes kan dus ook een reden zijn om uw waterleidingen te laten controleren op lekkages. Dit is zelfs een van de belangrijkste dingen die u moet doen wanneer u rioolvliegjes in huis heeft. Het oplossen van de lekkage is de eerste stap van de bestrijding van rioolvliegjes. Wanneer het lek blijft bestaan kunt u de rioolvliegjes wel laten bestrijden, echter zullen ze zo snel als ze bestreden werden ook weer terugkomen.

Rioolvliegjes bestrijden in Maastricht

Heeft u last van rioolvliegjes of van andere muggen of vliegen? In Maastricht en omgeving staan onze ongediertebestrijders voor u klaar. Met de ervaring die wij in huis hebben weten wij precies wat er nodig is om uw overlast te verhelpen. Wij lossen de overlast niet alleen op, maar geven u ook advies om ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606