085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden

In veel gevallen zijn muggen, vliegen en rioolvliegjes makkelijk te bestrijden. In sommige gevallen is er sprake van een heuse plaag voor rioolvliegjes. Is dat het geval, dan kunt u beter een ervaren ongediertebestrijder inschakelen die de vliegjes voor u bestrijdt.

Hoe zien rioolvliegjes eruit?

Rioolvliegjes of ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, zijn makkelijk te onderscheiden van andere muggen en vliegen. Het zijn kleine grijze vliegjes met brede, harige vleugeltjes. Ze zijn niet gevaarlijk, maar kunnen wel bacteriën verspreiden. De vliegjes lijken erg onschuldig, maar doordat ze zich razendsnel kunnen voortplanten kan er in korte tijd een plaag ontstaan. Het is dus belangrijk om snel in actie te komen.

Oorzaak rioolvliegjes

De oorzaak van de aanwezigheid van rioolvliegjes kan een rioollekkage zijn. De rioolvliegjes die normaal in de riolering vertoeft, vindt bij een lekkage een weg naar uw keuken of badkamer. De aanwezigheid van rioolvliegjes kan dus ook een reden zijn om uw waterleidingen te laten controleren op lekkages. Dit is zelfs een van de belangrijkste dingen die u moet doen wanneer u rioolvliegjes in huis heeft. Het oplossen van de lekkage is de eerste stap van de bestrijding van rioolvliegjes. Wanneer het lek blijft bestaan kunt u de rioolvliegjes wel laten bestrijden, echter zullen ze zo snel als ze bestreden werden ook weer terugkomen.

Rioolvliegjes bestrijden in Maastricht

Heeft u last van rioolvliegjes of van andere muggen of vliegen? In Maastricht en omgeving staan onze ongediertebestrijders voor u klaar. Met de ervaring die wij in huis hebben weten wij precies wat er nodig is om uw overlast te verhelpen. Wij lossen de overlast niet alleen op, maar geven u ook advies om ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606