043 - 799 94 53

Op zoek naar een ongediertebestrijder in Maastricht?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden

In veel gevallen zijn muggen, vliegen en rioolvliegjes makkelijk te bestrijden. In sommige gevallen is er sprake van een heuse plaag voor rioolvliegjes. Is dat het geval, dan kunt u beter een ervaren ongediertebestrijder inschakelen die de vliegjes voor u bestrijdt.

Hoe zien rioolvliegjes eruit?

Rioolvliegjes of ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, zijn makkelijk te onderscheiden van andere muggen en vliegen. Het zijn kleine grijze vliegjes met brede, harige vleugeltjes. Ze zijn niet gevaarlijk, maar kunnen wel bacteriën verspreiden. De vliegjes lijken erg onschuldig, maar doordat ze zich razendsnel kunnen voortplanten kan er in korte tijd een plaag ontstaan. Het is dus belangrijk om snel in actie te komen.

Oorzaak rioolvliegjes

De oorzaak van de aanwezigheid van rioolvliegjes kan een rioollekkage zijn. De rioolvliegjes die normaal in de riolering vertoeft, vindt bij een lekkage een weg naar uw keuken of badkamer. De aanwezigheid van rioolvliegjes kan dus ook een reden zijn om uw waterleidingen te laten controleren op lekkages. Dit is zelfs een van de belangrijkste dingen die u moet doen wanneer u rioolvliegjes in huis heeft. Het oplossen van de lekkage is de eerste stap van de bestrijding van rioolvliegjes. Wanneer het lek blijft bestaan kunt u de rioolvliegjes wel laten bestrijden, echter zullen ze zo snel als ze bestreden werden ook weer terugkomen.

Rioolvliegjes bestrijden in Maastricht

Heeft u last van rioolvliegjes of van andere muggen of vliegen? In Maastricht en omgeving staan onze ongediertebestrijders voor u klaar. Met de ervaring die wij in huis hebben weten wij precies wat er nodig is om uw overlast te verhelpen. Wij lossen de overlast niet alleen op, maar geven u ook advies om ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Ons werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Eerlijk advies
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Sittard, Heerlen, Maastricht, Geleen, Kerkrade, Roermond, Venlo en omstreken.

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Wespen
• Vliegen, muggen en rioolvliegjes
• Mieren en motten
• Steenmarters

Hoofdvestiging